Totti Karpela kävi luennoimassa APATAP:ssa Melbournessa

Totti Karpela oli luennoimassa APATAP:ssa eli Aasian ja Oceanian alueen väkivallan torjuntaan erikoistuneiden ammattilaisten seminaarissa – Tänä vuonna seminaari järjestettiin Melbournessa, Australiassa ja paikalle saapui 115 ammattilaista viideltä mantereelta.

Luentojen aiheet käsittivät mm. cyber-kiusaamista, vaikeita ja mahdollisesti uhkaavia irtisanomistilanteita, radikalisoitumista, netissä toimivien terrorismin tukijoiden ja terroritekoihin syylistyneiden eroavuuksia, uhka-arvioiden ja analyysien esittämistä oikeudessa asiantuntijatodistajana, vakavien parisuhdeväkivaltatapausten ennaltaehkäisyä ja hallintaa sekä HR:n roolia työpaikkaväkivallan torjunnassa.

Mielenrauhan pääkouluttaja Totti Karpela oli jakamassa näkemyksiään viimeisten kymmenen vuoden ajalta siitä, minkälaisia haasteita työpaikkaväkivallan torjunnassa koetaan Aasiassa sekä toisena luentonaan havaintoja radikalisoitumisesta Hong Kongin mielenosoitusten ja mellakoiden seurauksena.

Euroopan vastaavan AETAP seminaarin ilmoittautuminen on käynnissä ja järjestetään tänä vuonna Budabestissä. Odotamme paikalle myös ennätysmäärää kotimaisia organisaatioita ja ammattilaisia.

Lue lisää AETAP seminaarista ja ohjelmasta