Mielenrauhan kesäterveiset – vuosi etätöitä takana

Opettavainen vuosi takana ja lisää vielä edessä.

Tasan vuosi sitten, näitä toimarin terveisiä kirjoitellessani en uskonut samoissa merkeissä jatkettavan vielä 365 päivää myöhemmin. Tuskin olen kuitenkaan ainoa, joka moisia on päässään pyöritellyt. Kulunut vuosi on joillekin meistä ollut äärimmäisen haasteellinen, kun taas yllättävänkin moni on löytänyt itsestään piileviä kykyjä selviytyä muutoksista ja kriisestä. Sama pätee myös erilaisiin organisaatioihin, osa kipuilee muutoksen edessä kun taas jotkut toimijat ovat osoittaneet mielikuvituksellisia ja varsin ketteriä suunnanmuutoksia positiivisin lopputuloksin.

Mielenrauhassa jokainen meistä osoitti huikeaa joustoa ja kykyä toimia äärimmäisen hienosti isojenkin muutosten keskellä. Yhteinen “vihollinen” saa joukot hitsautumaan yhteen ja ainakin näin toimitusjohtajan pallilta katsottuna Mielenrauhan väki puhalsi hienosti yhteen hiileen. Arvokkaita kokemuksia seuraaviin koettelemuksiin. Liikevaihtomme ei viime tilikaudella laskenut ja nyt näyttää siltä, että syksy on koko Mielenrauhan 20-vuotisen historian vilkkain. On siis hyvä siirtyä rauhallisin mielin lataamaan akkuja.

Kannattaa huomioida, että pandemiaa ei ole vielä paketoitu ja syksyn tullessa väki voi edelleenkin tarvita avaimia jaksamiseen kun pandemia vain jatkuu. Jos ollaan niin onnellisessa tilanteesa, että Covidia aletaankin jo passittamaan historian kirjoihin, on edessä ns. post-pandemian aika, joka itsessään voi olla aivan yhtä suuri muutos kuin pandemian alkukin oli muutoksineen. Syksylle meillä on myös mielenkiintoinen kurssikokonaisuus tarjolla, joka varmasti kiinnostaa isoa osaa asiakkaitamme.

Nyt kuitenkin läppäriä kiinni ja valtavan iso kiitos omalle jengille eli Inkalle, Heikille, Ninalle, Terolle ja Mikalle sekä tietenkin valtavan isot kiitokset kaikille asiakkaillemme, joita pääsimme tukemaan muutosten hallinnassa sekä pandemiasta seuranneiden käytöshaasteiden kohtaamisessa.

Terveisin Totti & Mielenrauhalaiset Inka, Heikki, Nina, Tero ja Mika

p.s. tavoitat meidät myös heinäkuun aikana ja ilmoittautuminen syksyn webinaarisarjaan on nyt auki