Kohtuuttomat valittajat -kirjan julkistamistilaisuus 13.5.2022

Vinkkejä erilaisten valitustilanteiden tunnistamiseen ja käsittelyyn

Totti Karpelan ja Taina Parviaisen kirja Kohtuuttomat valittajat – opas vaativien valitusten ja reklamaatioiden hallintaan julkaistaan pe 13.5.2022 klo 14.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan ja striimattuun julkistamistilaisuuteen: https://www.kauppakamarikauppa.fi/products/kohtuuttomat-valittajat-kirjan-julkistamistilaisuus-1352022?variant=41922367029397

Haastattelumuotoisessa tilaisuudessa keskustellaan erilaisista valitustilanteista ja niiden tunnistamisesta, tapahtuivatpa ne kasvotusten tai kirjallisesti. Lisäksi pureudutaan tavallista vaativampien tapausten lisäksi kohtuuttomiin valittajiin, jotka saattavat piinata yrityksen työntekijöitä pitkäänkin.

Tilaisuus on tarkoitettu niille, jotka kohtaavat erilaisia vaativia tilanteita kasvokkain tai eri viestintävälineissä ja pohtivat, miten ne voisi hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tarkoituksena on auttaa ihmisiä kasvattamaan omia asiakaspalvelutaitojaan vaativissa tilanteissa ja antaa heille työkaluja oman ammattitaidon ja motivaation kartuttamiseen.

Striimin kautta osallistuvien on mahdollista lähettää chatin kautta kysymyksiä kirjailijoille ja osallistua keskusteluun.

Tilaa kirja ennakkoon: https://www.kauppakamarikauppa.fi/products/kohtuuttomat-valittajat-opas-vaativien-valitusten-ja-reklamaatioiden-hallintaan?variant=41214316740757