Espoon kaupunki

Mielenrauha on kouluttanut Espoon kaupungin eri yksiköitä ja ammattilaisia 15 vuoden ajan yli 100 koulutuksen voimin. Koulutuksien keskiössä ovat olleet erilaisten haastavien ja tunnepitoisten palvelu- ja viestintätilanteiden hallinnan kehittäminen. Espoon kaupungille pidetyt koulutukset ja projektit on räätälöity suunnittelupalaverin sekä ennakkokyselyn tai -tehtävän kautta käytännönläheisiksi koulutuksiksi.

Keväällä Mielenrauha oli mukana Espoon Äänensävy-koulutuksissa. Mielenrauhan osuus projektissa ja koulutuksissa keskittyi ammattilaisten henkisen jaksamisen kehittämiseen, ymmärryksen lisäämiseen, miksi jotkut ihmiset käyttäytyvät julkisorganisaation edustajia kohtaan tylysti sekä miten pärjätä asiakaspalvelussa sekä somessa ”vaikeiden asiakkaiden” kanssa säilyttäen Espoon äänensävyn ja palveluasenteen.

”Mielenrauhan tarjoama koulutuskokonaisuus vastasi parhaiten tarpeitamme ja hyvät kokemukset aiemmista koulutuksista helpottivat valintaa.
Koulutukset ovat vastanneet tarpeitamme sekä odotuksiamme ja ne on pystytty kohdentamaan juuri koulutukseen osallistuvien tarpeisiin.
Erityisesti sujuva yhteistyö ja joustavuus ovat jääneet mieleen – kokonaisuudessaan oikein hyvä asiakaskokemus.

Voimme suositella Mielenrauhaa juurikin yhteistyön mutkattomuuden ja varsin onnistuneiden koulutuskokonaisuuksien johdosta.”