Esittelyssä uusi koulutus – ”Vieläkö tämä jatkuu… ohjeita organisaatioille ja ihmisille koronaväsymyksen lieveilmiöiden hallintaan”

”Vieläkö tämä jatkuu… ohjeita organisaatioille ja ihmisille koronaväsymyksen lieveilmiöiden hallintaan”

60-120 minuutin etäkoulutus

Osa organisaatioista ja iso osa ihmisistä on pärjännyt pandemian muutosten aikana erinomaisesti. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan ole pitänyt paikkansa kaikkien osalta. Nyt kun pandemian kanssa on painittu puolitoista vuotta on selkeästi noussut esille kyllästymistä rajoituksiin, turhautumista pandemian jatkumiseen ja tottumista etätöihin.

Jossain vaiheessa työpaikoilla tullaan kuitenkin palaamaan, mutta sinne ei välttämättä palaakkaan samat ihmiset, mitä työpaikoilla oli ennen pandemiaa. Työpaikalle palaa myös kaksi erilaista ääripäätä; ne joilla on ollut mahdollisuus rentoutua etätöiden aikana ja ne, joilla etätyöt ovat olleet äärimmäisen haastavia. Pandemian päätyttyä ollaan jälleen massiivisen muutoksen edessä kun pyritään palaamaan arkeen.

Johto-, päällikkö-, ja esihenkilötehtävissä toimivilta tullaan edellyttämään poikkeuksellisia vahvuuksia ja taitoja työyhteisön tukemisessa. Luennolla tarjotaan eväitä paitsi omaan jaksamiseen myös haastavien tilanteiden ennakointiin ja oman henkilöstön tukemiseen.

Koulutuksen aikana luodaan katsaus niihin osatekijöihin, jotka ovat osaltaan vaikuttaneet ammattilaisten vahvaan polarisoitumiseen ja mitä voimme tehdä näiden ääripäiden saattamiseksi lähemmäs harmoniaa ja arkea.
Sisältökuvaus ja otsikointi

– Miten psykologinen suojautumiskäyttäytyminen ilmenee ihmisten toimissa pandemian jatkuessa

– Ns. Ropeikin uhkamalli, joka avaa syitä miksi ihmiset reagoivat uhkakuviin ja riskeihin eri voimakkuudella

– Miten me toimimme perus arvojemme ollessa muutoksen kourissa David Rockin SCARF-mallin mukaisesti

– Ihmiset hakevat ennustettavuutta ja kontrollia, miten pandemia vaikutti näihin arvoihin?

– Viivästynyt shokkireaktio, kun ollaan “virallisesti turvassa”

– Miten koronaväsymystä voidaan konkreettisesti torjua

– Esihenkilöiden ja johtajien rooli pandemian aikana ja sen jälkeen

Pyydä tarjous organisaatiollesi – info@mielenrauha.com