Aware applikaation SOS-hälytystoiminnon ja paikannuksen testit onnistuneesti suoritettu!

Aware applikaation SOS-hälytystoiminnon ja paikannuksen testit onnistuneesti suoritettu – Avun hälyttäneen paikannus opastetulta kartalta muutamien metrien tarkkuudella maastossa

Aware mobiilisovelluksen manuaaliset, sekä ajastetut SOS-hälytystoiminnot ovat saatu onnistuneesti testattua. Testauksien aikana selvitettiin paikannuksen tarkkuutta ulko- ja sisätiloissa, karttaopastuksen ja ajastetun hälytyksen toimivuutta, sekä miten hälytys tulee perille valikoiduille tiimeille. Hälytyksen voi ohjelmoida organisaation itse valikoimille ryhmille tai vaikkapa vartiointiliikkeen numeroon. Mikäli 4g verkkoa ei ole saatavilla lähtee SOS-hälytyksestä perinteinen tekstiviesti joka ei vaadi datayhteyttä – tekstiviestissä on gps-sijainti sekä numero, joten paikannus onnistuu hälytyksen saaneen puhelimesta vaikka hälytyksen tehnyt olisikin heikommassa verkossa.

SOS-ominaisuuden ehkä innovatiivisin ominaisuus on ns. ”ajastettu hälytys” jonka voi laittaa päälle kun ammattilainen aloittaa työsuoritteen asiakkaan tiloissa tai yksin työskennellessään. Mikäli jokin akuutti uhkatilanne tai vaikkapa vakava loukkaantuminen vie ammattilaisen toimintakyvyn, niin puhelin varmistaa valitun ajan jälkeen jälkeen ammattilaiselta ”onko kaikki ok”. Mikäli ammattilainen ei pääse kuittausta tekemään, lähtee sovelluksesta automaattinen ilmoitus organisaatiolle työntekijän sijainnista ja tiedoista jolloin voidaan aloittaa tilanteeseen reagoiminen esimerkiksi tarkistussoitolla.

Ei siis tarvitse olla huolissaan siitä pääseekö hälytyksen tekemään jos tiukan paikan tullen, kunhan on aktivoinut työtehtävään liittyvän ajastetun hälytyksen jolloin ilmoitus organisaatiolle lähtee vaikka puhelimeen ei pääsisikään käsiksi.

Aware sovellus ei ole pelkästään kustannustehokas vaihtoehto kannettaville hälytyslaitteille vaan sovelluksen keskeisiin ominaisuuksiin kuuluu koulutus- ja perehdytystoiminnot, kehitysehdotusten raportointi, poikkeustilanteiden raportointi, yhdellä painalluksella kaikille päivitettävät ohjeistukset, karttapalvelut sekä tietysti reaaliaikainen viestintä aina ruokalistoista kokouskutsuihin.

Pyydä esittely