MAKSUTON AAMUPALATILAISUUS / WEBINAARI PERJANTAINA 2.10. KLO 9-11 KORONAN AALLOISSA – MITEN HENKILÖSTÖSI VOI?

Koronan vaikutukset ovat jälleen nousussa ja rajoituksia mahdollisesti tiukennetaan. Yritykset, jotka ovat kesän aikana pohtineet hallitun työhönpaluun edellytyksiä, joutuvat nyt pohtimaan tilanteen uudelleen.

Miten henkilöstösi voi kaiken tämän epävarmuuden keskellä? Olethan työnantajana ja esimiehenä tietoinen, mitä sinun pitäisi vähintään tehdä?

Mielenrauha ja HR Legal Services yhdistävät asiantuntemuksensa ja pidämme perjantaina 2.10.2020 klo 9 – 11 maksuttoman ajankohtaisen asiakasaamun, joka koskee työpaikan tärkeimmän voimavaran – henkilöstön – työhyvinvointia.

Aamun aikana Mielenrauhan Totti Karpela jakaa vinkkejä pandemian aikaansaamien vahvojen tunnetilojen aiheuttamien konfliktien ennaltaehkäisystä. Totilla on pitkä kokemus esimiesten ja johtoryhmien valmentamisesta työpaikan sisäisten konflikti- ja viestintätilanteiden hallitsemiseksi sekä toimintamallien kehittämiseksi. Omatoiminen ahdistuksen ja stressin vähentäminen sekä työnantajan tukitoimet tunnetilojen kohtaamiseen nousevat esille Totin osuudessa.

Tero Ålander puolestaan muistuttaa organisaation avainhenkilöitä työilmapiirin ja psykologisen turvallisuuden merkityksestä häiriö- ja vastoinkäymistilanteissa. Tässä on vastuunsa sekä työntekijällä että työnantajalla. Tärkeää on tunnistaa roolistaan käsin muutokset työkäyttäytymisen tasossa ja ryhtyä toimenpiteisiin vuorovaikutusvoimavarojen varmistamiseksi.

Lisäksi HR Legal Servicesin asiantuntija Minna Salli kiteyttää työnantajan juridisen velvollisuuden havainnoida työyhteisön tilaa ja puuttua työntekijän haitalliseen kuormittumiseen. Lopuksi kuullaan paneelikeskustelu, jossa Mielenrauhan Totti Karpela ja Tero Ålander sekä HR Legal Servicesin toimitusjohtaja Henna-Riikka Huhta tuovat esiin oman tuntumansa siitä, minkälaiseen haasteelliseen tilanteeseen yritykset ovat koronan vuoksi joutuneet ja mihin tarvitaan apua.

Tilaisuus toteutetaan webinaarina, mutta tilaisuuteen otetaan rajoitettu 30 osallistujiaa myös paikan päälle Ravintola Glassiin, Mikonkatu 1, Helsinki. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (max 1-2 paikkaa / organisaatio). Tarjoamme aamiaista klo 8.30 alkaen.

Webinaarin osallistujamäärää ei luonnollisestikaan rajoiteta.

HUOM! Ethän tule paikan päälle flunssaisena. Mikäli sinulla on flunssan oireita, osallistuthan etänä. Olemme huomioineet osallistujien turvallisuuden rajoittamalla osallistujien määrää ja huolehtimalla turvaväleistä. Huolehdithan paikan päällä itse hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. (Jaamme paikan päällä myös kasvomaskeja).

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan!

Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevien linkkien kautta.

ILMOITTAUDU PAIKAN PÄÄLLE

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN