ULKOMAAN TOIMINNOT JA
ASIANTUNTIJAPALVELUT

1

Yhteydenotto ja tapaaminen

Olemme asiakkaisiin vuorokauden sisällä yhteydessä ja maksuton kartoituspalaveri järjestyy yleensä viikon sisällä

2

Ennakkokartoitukset ja kyselyt

Jotta saavuttaisimme koulutuksilla parhaan mahdollisen lopputuloksen

3

Prosessiarviointi ja ohjeistus

Onnistuneiden koulutuksien tueksi tutustumme tarvittaessa asiakkaidemme palveluprosesseihin sekä ohjeistuksiin

4

Koulutus

Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä, energisiä sekä osallistujia aktivoivia tilaisuuksia

5

Palautekysely ja jatkotoimenpiteet

Keräämme kaikista koulutuksistamme palautteet ja kartoitamme osallistujien palautteiden pohjalta myös tulevat kehitystarpeet sekä ehdotukset

Liikematkustamisen turvallisuus

Matkustaville ammattilaisille tiivis kokonaisuus kokonaisvaltaisesta riskien hallinnasta ulkomailla business-ympäristössä. 

Paljon matkustaville ammattilaisille tiivis kokonaisuus kokonaisvaltaisesta riskien hallinnasta ulkomailla business-ympäristössä. Turvalliselle työmatkalle valmistautuminen, kohdetietojen kerääminen, muutama sana vakuutuksista ja ulkoministeriön palveluista, ammatikseen matkustavan varustepaketti, vieraan kulttuurin ja viranomaisten kohtaaminen, todellinen riskitekijä; liikenne, ennakoiva terveydenhuolto, social engineering, rikosriskit ja niiden välttäminen ja paljon muuta.

Riskialueille matkustavien turvallisuus

Koulutus niille, jotka työnsä puolesta matkustavat keski- tai korkean riskin alueilla. Riskit voivat muodostua poikkeuksellisista luonnonoloista, poliittisesta epävakaudesta tai korostuneista rikosriskeistä (terrorismi tai kidnappausuhka).

Expatriaattien turvallisuus

Ulkomaille muuttavan ammattilaisen ja hänen perheensä perehdytys uuden kulttuurin turvallisuushaasteisiin. Asuinalueen, kodin ja koulun turvallisuusriskit. Henkilökohtainen ja perheen turvallisuus.

Social engineering koulutus

Tosielämän case-esimerkkien kautta avattava kokonaisuus yrityksen tuotekehityksen ja projekten, avainhenkilöille miten organisaaton tietojen kalastelu sekä pehmeä yritysvakoilu ilmenee ja miten tämä torjutaan

Liikematkustamisen verkkokurssi

Liikematkustukseen keskittyvän kurssin avulla henkilöstön tiedot ja taidot on helppo päivittää ajan tasalle kustannustehokkaasti ja joustavasti. Kurssi on laadittu työnsä puolesta matkustaville ammattilaisille. Materiaalissa käydään kattavasti ja käytännönläheisesti läpi tärkeimmät henkilöturvallisuusasiat ulkomailla matkustettaessa.

Matkustusohjeistukset

Tuotamme, kehitämme ja tarkastamme ulkomailla toimivien organisaatioiden matkaturvallisuusohjeistuksia. Saat kauttamme käytännönläheiset ohjeistukset sekä selkeät matkustusturvallisuuden riskien hallinnan prosessit.

Pyydä tarjous