Mielenrauha KoulutuspalvelutAutamme organisaatioita kehittämään ihmisten aiheuttamien sisäisten ja ulkoisten haasteiden sekä poikkeustilanteiden hallintaa.

 
Tarjoamme koulutusta sekä asiantuntijapalveluita haastavien tai poikkeuksellisten palvelu- ja vuorovaikutustilanteiden ammattimaiseen hallintaan – asiakasorganisaation liiketoimintaa sekä työntekijän hyvinvointia unohtamatta.

Autamme organisaatioita kehittämään ihmisten aiheuttamien sisäisten ja ulkoisten haasteiden sekä poikkeustilanteiden hallintaa.

 
Tarjoamme koulutusta sekä asiantuntijapalveluita haastavien tai poikkeuksellisten palvelu- ja vuorovaikutustilanteiden ammattimaiseen hallintaan – asiakasorganisaation liiketoimintaa sekä työntekijän hyvinvointia unohtamatta.

Miksi meiltä?

Aloitimme vuonna 1998 organisaatioiden ja ammattilaisten valmentamisen haastavien viestintä- ja kohtaamistilanteiden hallintaan. Olemme alamme suurin koulutus- ja asiantuntijayritys.

Osaaminen ja ymmärrys: olemme teettäneet yli 1000 kartoitusta organisaatioiden kohtaamista haastavista palvelu-, vuorovaikutus-, ja poikkeustilanteista. Teemme yhteistyötä tutkimustoiminnassa mm. Haaga-Helian kanssa.

Laadukkaat koulutukset: keräämme jokaisesta koulutuksestamme palauteraportin jonka pohjalta kehitämme toimintaamme. Viimeisen viiden vuoden aikana kerättyjen palautteidemme keskiarvo on 4,68 asteikolla 1-5. Iso osa tilauksistamme tulee pitkäaikaisilta asiakkailtamme tai asiakkaiden antamien suositusten pohjalta.

Luotettava

Kokenut

Laadukas

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Näin järjestät onnistuneen koulutuksen kanssamme!

1. Yhteydenotto ja tapaaminen 👥
Olemme asiakkaisiin vuorokauden sisällä yhteydessä ja maksuton kartoituspalaveri järjestyy yleensä viikon aikana 

2. Ennakkokartoitukset ja kyselyt 📚
Hintaan sisältyen, jotta saavutamme koulutuksilla parhaan mahdollisen lopputuloksen 

3. Prosessiarviointi ja ohjeistus 📊
Onnistuneiden koulutuksien tueksi tutustumme tarvittaessa asiakkaidemme palveluprosesseihin sekä ohjeistuksiin 

4. Koulutus 💡
Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä, energisiä sekä osallistujia aktivoivia tilaisuuksia 

5. Palautekysely ja jatkotoimenpiteet ⭐️
Keräämme kaikista koulutuksistamme palautteet ja kartoitamme osallistujien palautteiden pohjalta myös tulevat kehitystarpeet sekä ehdotukset  

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Heikkiin ja saat kattavan esittelyn palveluistamme: heikki.neuvonen@mielenrauha.com / 09 727 99 370 ☎
💡 Nollatoleranssi 💡

Nollatoleranssi on sana joka usein otetaan käyttöön, kun jotain ei toivottua tapahtuu - Meillä on nollatoleranssi kiusaamiselle. Mutta nollatoleranssi harvoin korjaa tilanteita, itse asiassa nollatoleranssilla on monia haitallisia vaikutuksia.

Mitä Nollatoleranssilla edes tarkoitetaan ja miten siihen pitäisi suhtautua, millaisissa tilanteissa siitä on apua ja milloin haittaa? Uusimmassa podcastjaksossa asiantuntijamme keskustelevat aiheesta.

🎙 Spotifyssa: https://open.spotify.com/episode/5SEq91GYZYgtVz5sbcfJCv?si=afc3677ae3504746&nd=1

🎙 Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=LgakavLTLOI

#puhejudo #podcast #nollatoleranssi

Yhteistyössä

Tilaa uutiskirjeemme