Mielenrauha KoulutuspalvelutAutamme organisaatioita kehittämään ihmisten aiheuttamien sisäisten ja ulkoisten haasteiden sekä poikkeustilanteiden hallintaa.

 
Tarjoamme koulutusta sekä asiantuntijapalveluita haastavien tai poikkeuksellisten palvelu- ja vuorovaikutustilanteiden ammattimaiseen hallintaan – asiakasorganisaation liiketoimintaa sekä työntekijän hyvinvointia unohtamatta.

Autamme organisaatioita kehittämään ihmisten aiheuttamien sisäisten ja ulkoisten haasteiden sekä poikkeustilanteiden hallintaa.

 
Tarjoamme koulutusta sekä asiantuntijapalveluita haastavien tai poikkeuksellisten palvelu- ja vuorovaikutustilanteiden ammattimaiseen hallintaan – asiakasorganisaation liiketoimintaa sekä työntekijän hyvinvointia unohtamatta.

Miksi meiltä?

Aloitimme vuonna 1998 organisaatioiden ja ammattilaisten valmentamisen haastavien viestintä- ja kohtaamistilanteiden hallintaan. Olemme alamme suurin koulutus- ja asiantuntijayritys.

Osaaminen ja ymmärrys: olemme teettäneet yli 1000 kartoitusta organisaatioiden kohtaamista haastavista palvelu-, vuorovaikutus-, ja poikkeustilanteista. Teemme yhteistyötä tutkimustoiminnassa mm. Haaga-Helian kanssa.

Laadukkaat koulutukset: keräämme jokaisesta koulutuksestamme palauteraportin jonka pohjalta kehitämme toimintaamme. Viimeisen viiden vuoden aikana kerättyjen palautteidemme keskiarvo on 4,68 asteikolla 1-5. Iso osa tilauksistamme tulee pitkäaikaisilta asiakkailtamme tai asiakkaiden antamien suositusten pohjalta.

Luotettava

Kokenut

Laadukas

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
⭐️ Uusi Konflikti kahvilan podcast jakso ⭐️

Manipulointia vai vaikuttamista?

👉 Spotifyssä: https://open.spotify.com/episode/68F0O0T81F8DJtfndGHIxU

👉 Youtubessa: https://www.youtube.com/watch?v=n861N9YP8BY

Tässä jaksossa puhutaan psykologisesta vaikuttamisesta, kuinka voin vaikuttaa toisen osapuolen mielialaan ja motivaatioon omalla toiminnallani. 

Normaalia arkipäiväistä vaikuttamista on käyttää pieniä sanoja ja eleitä viestin tehokkaaseen läpimenoon, kuten kiitos, anteeksi, voisitko tai vain hymy. Näillä kaikilla vaikutetaan toisen ihmisen mielihyväkeskukseen, joka puolestaan madaltaa impulssikynnystä auttaa minua. 

Miten vaikuttaa toiseen osapuoleen silloin kun tilanteeseen liittyy voimakkaita negatiivisia tunteita? Missä menee vaikuttamisen ja manipuloinnin erot. Tule mukaan kuulemaan vinkkejä tehokkaaseen vaikuttamiseen.

Aiheesta keskustelemassa Totti Karpela, Tero Ålander, Mika Vesala ja Tiina Sund
🗓 Järjestämme kevään aikana jälleen neljä maksutonta webinaaria, joissa esittelemme käytännönläheisesti erilaisia laajempia koulutuksiamme. 

📄 Webinaarien tarkemmat sisältökuvaukset löydät meidän verkkosivuilta: https://mielenrauha.com/avoimet-kurssit/

👥 Ilmoittautumaan pääset kätevästi oheisesta linkistä: https://fi.surveymonkey.com/r/92W98KW

To 7.3. klo 09-10 Tero Ålander: Puheeksiottaminen haltuun - onnistu työpaikan vaikeissakin viestintätilanteissa

To 14.3. klo 09-10  Mika Vesala: Mitä tarvitsee sietää, vai tarvitseeko sietää mitään?

To 18.4. klo 09-10 Tiina Sund: Uhkaavat asiakastilanteet riskinä työuupumukselle - Psykologisesta joustavuudesta apua palautumiseen
 
Ke 15.5. klo 09-10 Totti Karpela: Kun työkaveri myrkyttää ilmapiirin
🥋 Puhe-Judo™ Tunnepitoisten palvelutilanteiden hallinta
📍 26.3.2024 klo 12-16
🖇 Saatavana myös yrityskohtaisena valmennuksena

Ilmoittaudu mukaan: https://www.kauppakamarikauppa.fi/products/puhe-judon-peruskurssi-2632024?variant=47093500674379

Koulutuksessa keskitytään kasvokkain ja puhelimessa tapahtuvaan vuorovaikutukseen tilanteissa, joissa vastapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai jonkin muun tunnekuohun vallassa, jolloin normaali palvelu sekä faktoihin vetoaminen ei rauhoita vastapuolta.

Koulutuksessa opitaan haastavan palvelutilanteen ammattimainen hallinta aloituksesta rauhoittelun ja ratkaisun etsimisen kautta tyylikkääseen tilanteen päättämiseen.

Koulutuksessa opitaan myös miten asetetaan ammattimaisesti rajat asiakkaan käytöksen muuttuessa epäasialliseksi.

Opittujen taitojen ja tekniikoiden avulla parannetaan:
 • Osallistujan työssä jaksamista ja työhyvinvointia
 • Ennaltaehkäistään viestinnällisten konfliktien eskaloitumista
 • Vähennetään turhia valituksia
 • Parannetaan asiakaskokemusta ja palvelun laatua ongelmatilanteissa

Koulutuksen otsikointia
 • Kolme asiakastyyppiä
 • Kolme vaikutuskanavaa
 • Kolme rauhoittelun kulmakiveä
 • Rajojen asettaminen
 • Oma jaksaminen

Yhteistyössä

Tilaa uutiskirjeemme