31.5.2024 PUHE-JUDO™ HAASTAVIEN PALVELUTILANTEIDEN HALLINTA VUOROVAIKUTUKSEN KEINOIN

ILMOITTAUTUMINEN: nina.neuvonen@mielenrauha.com

📅 Perjantai 31.5.
🕘 Klo 09:00 – 12:00

Etäkoulutus
Hinta: 150 € + alv 24 %

Oletko joutunut töissä tilanteeseen, joissa toinen osapuoli on turhautunut, pettynyt tai muun vahvan tunnekuohun vallassa? Eikö faktoihin vetoaminen rauhoittanut häntä?

Koulutuksessa opit hallitsemaan haastavan vuorovaikutustilanteen aloituksesta rauhoitteluun, ratkaisun etsimiseen ja tilanteen päättämiseen.

Koulutuksessa opit taitoja ja tekniikoita, joilla parannat työssä jaksamista ja työhyvinvointia. Samalla vähennät eskaloituvia konflikteja ja turhia valituksia.

Koulutuksen sisältö:

💡 Puhe-Judon™️ helposti muistettavat peruslauseet, tekniikat ja askelkuviot
💡 Mitä tarkoittaa ammattimainen suhtautuminen viestinnällisiin konflikteihin?
💡 Miten hallita omia tunteita vaikeissa palvelu- ja viestintätilanteissa?
💡 Näin asetat rajat ammattimaisesti
💡 Oma jaksaminen haastavan tilanteen jälkeen

Kouluttajana pääkouluttaja Totti Karpela. Totti on toiminut kouluttajana jo vuodesta 1986 alkaen. Nykyisin lähes jokaisella mantereelle vuosittain kouluttava Totti on ehtinyt kerätä kokemuksia laaja-alaisesti eri teollisuuden alojen sekä asiantuntija- ja palvelualojen edustajien kouluttamisesta ja konsultoinnista. Totin koulutusten vaikuttavuus perustuu hänen käytännönläheiseen, energiseen ja organisaatioiden sekä osallistujien erityistoiveet huomioivaan tapaan kouluttaa – keskustelun ja vuorovaikutuksen tärkeyttä unohtamatta.