31.5.2024 AVAIMIA RATKAISUKESKEISEEN KONFLIKTINHALLINTAAN

ILMOITTAUTUMINEN: nina.neuvonen@mielenrauha.com

ūüďÖ Perjantai 31.5.
ūüēė Klo 09:00 ‚Äď 11:00

Etäkoulutus
Hinta: 125 ‚ā¨ + alv 24 %

Moni ammattilainen on tietämättään ns. ongelmakeskeinen rauhoittelija. Pyrkiessään tyynnyttelemään tuohtunutta asiakasta ammattilainen kertoo mitä kaikkea ei voida tehdä, mitä ei ole tarjolla tai mikä on peräti kiellettyä. Valitettavasti rauhoittelijan korvissa nämä kaikki ovat tärkeitä tietoja kun taas kiihtynyt ihminen kuulee lisää ongelmia. Tässä kahden tunnin kokonaisuudessa keskitytään rakentamaan oma rauhoittelu ratkaisukeskeiseksi.

– Onnistut useammin kun keskityt hakemaan ratkaisuja
– Oman ajattelun esteet
РKiihtynyt ihminen ei ole luova vaan jumiutuu meneillään olevaan ongelmaan, miten toimin ammattilaisena?
РPoikkeamaseurannassa keskitytään usein väärään dataan, mitä meidän tulisi siis kaivaa esille?
– Jokaisessa organisaatiossa on salaper√§inen ammattilainen ‚ÄĚAune”

Kouluttaja: Totti Karpela, pääkouluttaja

Tottilla on kattava 30-vuotinen kansainvälinen kouluttajakokemus viranomaisten ja yritysten kouluttamisesta. Erityisosaamisalueena on pitkä kokemus esimiesten ja johtoryhmien valmentamisesta myös työpaikan sisäisten konflikti- ja viestintätilanteiden sekä toimintamallien kehittämiseksi. Poliisin erityistilanteiden neuvottelijanakin toiminut Totti on työskennellyt pitkään merkittävien organisaatioiden asiakaspalvelun kehittämisen parissa haasteellisten viestintätilanteiden sekä asiakkaiden osalta.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Mik√§li ilmoittautuja ei p√§√§se kurssille, voi h√§nen sijastaan tulla toinen henkil√∂ samasta organisaatiosta. Osallistujamuutokset tulee tehd√§ hyviss√§ ajoin ennen tilaisuutta. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta v√§hint√§√§n kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13‚Äď7 vuorokautta ennen tilaisuutta peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja t√§m√§n j√§lkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on teht√§v√§ kirjallisesti (s√§hk√∂postitse). Peruutusmaksut veloitetaan my√∂s sairastapauksissa. Mielenrauha koulutuspalvelut Oy:ll√§ on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siit√§ asiakkaalle s√§hk√∂postilla viimeist√§√§n nelj√§ (4) arkip√§iv√§√§ ennen tilaisuuden ajankohtaa.