31.3.2023 KUORMITTAVISTA ASIAKASTILANTEISTA PALAUTUMINEN – TYÖKYKYÄ VARMISTAVAT TOIMET

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN: https://www.riveria.fi/tyoelamalle/taydennyskoulutus/kuormittavista-asiakastilanteista-palautuminen-tyokykya-varmistavat-toimet-kesayliopisto/

Aika ja paikka 31.3.2023 klo 12–15, verkkokoulutus

Kouluttaja Resilienssi- ja tunneälyvalmentaja Tero Ålander

Hinta 115 €, arvonlisäveroton kesäyliopiston koulutus

Viimeinen ilmoittautumispäivä 17.03.2023

Sisältö

Vallitseva maailmantilanne on valitettavasti tuonut esille selkeän muutoksen asiakkaiden käytökseen; tulee vähemmän kiitosta ja enemmän kiukuttelua. Ainoat kärsijät eivät ole vain asiakkaan roolissa, vaan asiakasrajapinnassa työskentelevät ammattilaiset ovat joutuneet samojen muutostilanteiden myötä itse käyttämään energiaansa ja resurssejaan muutoksen hallintaan. Omat energiat haastavien asiakkaiden kohtaamiseen voivat nyt olla vähissä. Koulutuksessa käydään läpi harmittavien, rasittavien, ärsyttävien tai joskus jopa pelottavien tilanteiden stressinhallintaa. Osallistuja saa selkeät ohjeet lisäavun ja -tuen hakemiseksi.

Koulutuksen tarkempaa sisältöä

– Nopeat toimenpiteet rasittavan tai turhauttavan asiakaskohtaamisen jälkeen
– Henkinen huolto työpäivän päätteeksi
– Työuupumuksen, stressin ja kriisin määritelmät
– Mikä sitten aiheuttaa äkillisen kriisin tai trauman?
– Kubler-Rossin traumakäyrä
– Vertaistuen merkitys, varsinkin kun kollegat saattavat edelleenkin olla vain Teamsin päässä.
– Miten työyhteisö käsittelee traumaattisia tilanteita
– Työpaikan ehkäisevät toimenpiteet
– Toimintamalleja työpaikalla erilaisiin palautumistilanteisiin
– Mistä apua?

Kouluttaja

Asiantuntija ja kouluttaja, resilienssi- ja tunneälyvalmentaja Tero Ålander on toiminut monipuolisissa tehtävissä sekä kotimaisissa että kansainvälisissä eri toimialojen organisaatioissa. Tekemisen painopisteet ovat olleet henkilöstö-, asiakastyytyväisuuden kehittämien sekä omistajatyytyväisyyden varmistaminen.

Osaamiseen kuuluvat maltillisen konfliktinhallinnan menetelmät sekä työpaikan sisäisten haastavien viestintä- ja vuorovaikutustilanteiden hallinta, joista käytännön kokemusta on kertynyt kolmelta vuosikymmeneltä.

Terolla on kattava kokemus laatuasiantuntijan ja toiminnankehittäjän tehtävistä sekä opetustehtävistä mm. ammattikorkeakoulussa ja oppilaitoksissa. Käytännön kokemus yhdistettynä positiiviseen ja asiakaspalveluhenkiseen otteeseen luovat pohjan monipuolisille, innostaville ja käytännönläheisille koulutuksille.