24.5.2024 KUUNTELUN MERKITYS KONFLIKTIN ONNISTUNEESSA HALLINNASSA

ILMOITTAUTUMINEN: nina.neuvonen@mielenrauha.com

ūüďÖ Perjantai 24.5.
ūüēė Klo 09:00 – 11:00

Etäkoulutus
Hinta: 125 ‚ā¨ + alv 24 %

Oletko pysähtynyt miettimään, kuinka usein konfliktin ratkaisun avaimet olivat edessäsi, mutta et jostain syystä onnistunut havaitsemaan niitä. Usein ongelma kulminoituu epäonnistuneeseen kuunteluun. Kuuntelemalla saat tietoa toisen osapuolen odotuksista, kokemuksista, näkemyksistä ja arvoista. Mutta miten maksimoit kuuntelun onnistumisen? Tässä kahden tunnin kokonaisuudessa keskitytään parantamaan osallistujien kuuntelutaitoja ja korostamaan osatekijöitä, jotka vaikuttavat kuuntelun onnistumiseen.

– Osaatko kuunnella oikein?
– Miten voit parantaa kuuntelutaitojasi osana konfliktinhallintaa
РHelppoja kuuntelutekniikoita vuorovaikutuksen kehittämiseen
– Oletuksista onnistuneeseen kuunteluun
РMitä kaikkea saavutan kuuntelemalla

Kouluttaja: Totti Karpela, pääkouluttaja

Tottilla on kattava 30-vuotinen kansainvälinen kouluttajakokemus viranomaisten ja yritysten kouluttamisesta. Erityisosaamisalueena on pitkä kokemus esimiesten ja johtoryhmien valmentamisesta myös työpaikan sisäisten konflikti- ja viestintätilanteiden sekä toimintamallien kehittämiseksi. Poliisin erityistilanteiden neuvottelijanakin toiminut Totti on työskennellyt pitkään merkittävien organisaatioiden asiakaspalvelun kehittämisen parissa haasteellisten viestintätilanteiden sekä asiakkaiden osalta.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Mik√§li ilmoittautuja ei p√§√§se kurssille, voi h√§nen sijastaan tulla toinen henkil√∂ samasta organisaatiosta. Osallistujamuutokset tulee tehd√§ hyviss√§ ajoin ennen tilaisuutta. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta v√§hint√§√§n kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13‚Äď7 vuorokautta ennen tilaisuutta peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja t√§m√§n j√§lkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on teht√§v√§ kirjallisesti (s√§hk√∂postitse). Peruutusmaksut veloitetaan my√∂s sairastapauksissa. Mielenrauha koulutuspalvelut Oy:ll√§ on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siit√§ asiakkaalle s√§hk√∂postilla viimeist√§√§n nelj√§ (4) arkip√§iv√§√§ ennen tilaisuuden ajankohtaa.