16.6.2023 PUHE-JUDO™ HAASTAVIEN PALVELU-JA KOHTAAMISTILANTEIDEN AMMATTIMAINEN HALLINTA

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN: nina.neuvonen@mielenrauha.com

Aika: klo 12-16

Koulutus toteutetaan etäkoulutuksena Zoomilla

Hinta: 150 € + alv

Tämän koulutuksen jälkeen osaat paremmin hoitaa haastavat vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteet. Koulutuksessa keskitytään kasvokkain ja puhelimessa tapahtuvaan vuorovaikutukseen tilanteissa, joissa vastapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai jonkin muun tunnekuohun vallassa, jolloin faktoihin vetoamalla ei voida rauhoittaa vastapuolta.

Koulutuksessa opitaan koko haastavan vuorovaikutustilanteen draaman kaari aloituksesta rauhoittelun ja ratkaisun etsimisen kautta tyylikkääseen tilanteen päättämiseen.

Opittujen taitojen ja tekniikoiden avulla parannetaan myös osallistujan työssä jaksamista ja työhyvinvointia, sekä vähennetään eskaloituvien konfliktien ja turhien valitusten määrää.
Koulutuksen teemoja:

– Mistä tekijöistä asiakkaan pettymys tai haastava käytös voi johtua – voiko tekijöihin vaikuttaa
– Tunnetilojen purkaminen ja hallitseminen tehokkaasti – voinko olla asiakkaan kanssa tunnetasolla samaa mieltä?
– Mitä tarkoittaa ammattimainen suhtautuminen viestinnällisiin konflikteihin ja mitä sillä voi saavuttaa
– Miten hallita omia tunteita vaikeissa palvelu- ja viestintätilanteissa
– Assertiivisuuden eli oikeanlaisen ja jämäkkyyden merkitys viestinnän onnistumisessa
– Miten asetetaan ammattimaisesti asiakkaan käytökselle tai vaatimuksille rajat
– Ensivaikutelman ja ennakkoasenteiden vaikutus tilanteen hallintaan
– Miltä ammattilainen näyttää ja kuulostaa haastavissa vuorovaikutus- ja viestintätilanteissa
– Miten ja mitä ei kannata sanoa – miten pystyn tunnistamaan ja välttämään näitä sudenkuoppi
– Rajojen ammattimainen asettaminen
– Draaman kaari: aloitus, rauhoittelu, ratkaisun etsiminen ja tilanteen tyylikäs päättäminen
– Puhe-Judon™ helposti muistettavat peruslauseet, tekniikat ja askelkuviot
– Oma jaksaminen haastavan tilanteen jälkeen

Kuuntele podcast jakso aiheesta, ”Mitä on Puhe-Judo™?”: https://www.youtube.com/watch?v=1jQnQdK4shI

Kouluttaja: Totti Karpela, toimitusjohtaja, pääkouluttaja

Totti on toiminut kouluttajana vuodesta 1986 alkaen. Nykyisin lähes jokaisella mantereelle vuosittain kouluttava Totti on ehtinyt kerätä kokemuksia laaja-alaisesti eri alojen sekä asiantuntija- ja palvelualojen edustajien kouluttamisesta sekä konsultoinnista. Totin koulutusten vaikuttavuus perustuu hänen käytännönläheiseen, energiseen ja organisaatioiden sekä osallistujien erityistoiveet huomioivaan tapaan kouluttaa.

Koulutuksesta ja kouluttajasta sanottua

WAU! Heittämällä top3-listalle viimeisen 10 vuoden koulutuksissa – kiitos!

Suuret kiitokset. Tämä oli yksi ainoita koulutuksia joka ei alkanut tuntumaan puuduttavalta missään vaiheessa, tätä olisi jaksanut kuunnella vaikka koko päivän.

Oli ilo olla koulutuksessasi. Todella loistava koulutus.

Yksi parhaista koulutuksista mihin olen urani aikana osallistunut!

Kouluttaja oli todella mukaansatempaava ja hereillä pitävä. Hän esitti asiat selkeästi ja ymmärrettävästi sekä osallisti myös osallistujia keskusteluun. Yksi parhaimpia kouluttajia, joiden koulutuksessa olen ollut.
Jatka samaan malliin. Tämä koulutus oli yksi parhaimmista missä olen koskaan ollut.

Miellyttävä puheääni, selkeä artikulointi ja esiintymistyyli. Hauskat ja mielenkiintoiset tarinat kouluttajan omasta esiintymisestä, niitä voisi kuunnella vaikka kuinka kauan! Suora palautteen antaminen kommentteihin kehittää kuulijan omia taitoja. Ei ole olleet huuhaata puheet kouluttajan kyvyistä! Jatkan kehujen jakamista eteenpäin 🙂

Sain koulutuksesta juurikin sen mitä tarvitsin. Äärimmäisen hyvät eväät hankaliin tilanteisiin, eikä pelkästään työpaikalla! Näitä oppeja koitan parhaani mukaan soveltaa myös työn ulkopuolella. Koulutuksen sisältö oli mielekästä, tunteellista ja mukaansa tempaavaa.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö samasta organisaatiosta. Osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen tilaisuutta peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti (sähköpostitse). Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa. Mielenrauha koulutuspalvelut Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Mielenrauha koulutuspalvelut Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.