14.12.2023 PUHE-JUDO™ – HAASTAVAT PALVELUTILANTEET HALTUUN

ILMOITTAUTUMINEN: https://fi.surveymonkey.com/r/LF7WT8Y

LISÄTIETOJA KOULUTUKSESTA: nina.neuvonen@mielenrauha.com

Aika ja paikka: etäkoulutus 14.12 klo 12-16

Hinta: 150 € + alv 24 %

Oletko joutunut töissä tilanteeseen, joissa toinen osapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai muun tunnekuohun vallassa? Eikö faktoihin vetoaminen rauhoittanut häntä?

Koulutuksessa opit koko haastavan vuorovaikutustilanteen draaman kaaren aloituksesta rauhoittelun ja ratkaisun etsimisen kautta tyylikkääseen tilanteen päättämiseen.

Koulutuksessa opit taitoja ja tekniikoita, joilla parannat työssä jaksamista ja työhyvinvointia. Samalla vähennät eskaloituvia konflikteja ja turhia valituksia.

Koulutuksen sisältö:

💡 Puhe-Judon™ helposti muistettavat peruslauseet, tekniikat ja askelkuviot
💡 Mistä tekijöistä asiakkaan pettymys tai haastava käytös voi johtua?
💡 Mitä tarkoittaa ammattimainen suhtautuminen viestinnällisiin konflikteihin?
💡 Miten hallita omia tunteita vaikeissa palvelu- ja viestintätilanteissa?
💡 Miten ja mitä ei kannata sanoa?
💡 Näin asetat rajat ammattimaisesti
💡 Oma jaksaminen haastavan tilanteen jälkeen

Kouluttajana Mielenrauhan toimitusjohtaja ja pääkouluttaja Totti Karpela. Totti on toiminut kouluttajana jo vuodesta 1986 alkaen. Nykyisin lähes jokaisella mantereelle vuosittain kouluttava Totti on ehtinyt kerätä kokemuksia laaja-alaisesti eri teollisuuden alojen sekä asiantuntija- ja palvelualojen edustajien kouluttamisesta ja konsultoinnista. Totin koulutusten vaikuttavuus perustuu hänen käytännönläheiseen, energiseen ja organisaatioiden sekä osallistujien erityistoiveet huomioivaan tapaan kouluttaa – keskustelun ja vuorovaikutuksen tärkeyttä unohtamatta.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö samasta organisaatiosta. Osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen tilaisuutta peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti (sähköpostitse). Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa. Mielenrauha koulutuspalvelut Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Mielenrauha koulutuspalvelut Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.