13.6.2022 ”KUN MIELI HARHAILEE”

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN: nina.neuvonen@mielenrauha.com

13.6.2022 klo 09-11
Kouluttajana Mielenrauhan pääkouluttaja Totti Karpela
Hinta 100 € + alv / osallistuja
Koulutus järjestetään Zoomilla

Pandemia pakotti monet muuttamaan elämäntyyliään, työtapojaan tai jollain muulla tavalla osaltaan vaikutti ihmisten arkeen. Joillekin muutos oli jopa ylitsepääsemättömän vaikeaa. Nyt viimeaikaiset tapahtumat Ukrainassa ovat saattaneet uudelleen nostaa vahvoja ja varsin ymmärrettäviä tunteita pintaan.

Luottamus maailmaan hyvyyteen on saattanut olla uhattuna, hallinnan tunteen menetys, ahdistus, keskittymisvaikeudet, huono unen laatu ja muut voimakkaat tunnereaktiot ovat voineet tehdä työhön keskittymisestä vaikeaa.

Kriisit eivät kuitenkaan ole sairauksia joista pitää parantua, vaan osa elämää jonka läpi on kuljettava.

– Pelko on yksi ihmisen perustunteista
– Lyhyt- ja pitkäkestoiset stressireaktiot
– Hallinnan tunteen menetyksen käsittely
– Traumaattisten tilanteiden syntymekanismien ymmärtäminen auttaa trauman käsittelyssä
– Kriisin tai traumaattisen tilanteen kohtaaminen
– Enanderin kriisien nelikenttä
– Miten me suhtautamme erilaisia riskitekijöitä omaan toimintaamme
– Miten pelko vaikuttaa toimiin, päätöksentekoon ja käyttäytymiseen
– Oman mielen rauhoittaminen
– Miten pystyn auttamaan läheisiäni ja työyhteisöä pelottavissa tilanteissa?
– Pitkäkestoisia stressinhallintakeinoja

Totti Karpela, pääkouluttaja

Nykyisin lähes jokaisella mantereelle vuosittain kouluttava Totti on ehtinyt kerätä kokemuksia laaja-alaisesti eri teollisuuden alojen sekä asiantuntija- ja palvelualojen edustajien kouluttamisesta ja konsultoinnista. Erityisenä osaamisalueena asiakaspalvelun kehittäminen haasteellisten ja vaativien tilanteiden sekä asiakkaiden osalta, sekä tilanteiden ammattimainen hallinta. Totin koulutusten vaikuttavuus perustuu hänen käytännönläheiseen, energiseen ja organisaatioiden sekä osallistujien erityistoiveet huomioivaan tapaan kouluttaa – keskustelun ja vuorovaikutuksen tärkeyttä unohtamatta.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö samasta organisaatiosta. Osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen tilaisuutta peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti (sähköpostitse). Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.
Mielenrauha koulutuspalvelut Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla siitä asiakkaalle sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.